Referenties - Références

Gebaseerd op leuke en leerrijke ervaringen - Basées sur des expériences amusantes et instructives

Chadia Lombré

Ik heb al verschillende malen samen kunnen werken met THF en dit voor het opstellen en beheren van databases en inboeken van afspraken. Laurence is dan ook één van mijn vaste VA geworden en ik krijg hier van mijn klanten bijzonder positieve reacties op! 

CLO'zer

Debbie Deceuninck

Wij hebben het genoegen gehad samen te werken met Laurence. 

De afspraken werden gemaakt door The Hunting Factory met tal van informatie over de firma, zodat wij als sales ons konden focussen op een totaaloplossing voor ieder bedrijf. 
Op deze manier was het als Sales zeer gemakkelijk om de klant correct te helpen naar zijn noden en behoeften. 
Ik kan dan ook Laurence aanbevelen. 

Connectify NV


Erik Van Eecke

I had the pleasure of working with Laurence for many years and I can strongly recommend her. With a smile and with enthusiasm, she is heading straight for the goal. Gathering information in a correct way and "hunting" is what she does best.

Tender Expert


Dirk Van Eetvelde

Ik had het plezier om met Laurence te werken. Ik zeg wel degelijk het plezier want eenmaal goed gebriefd gaat Laurence altijd heel enthousiast aan de slag en ze slaagt er in om dit enthousiasme vol te houden doorheen heel het project. Obstakels en moeilijke gesprekken zijn voor haar een echte uitdaging en ze 'verkoopt' met de glimlach. Laurence is een echte 'hunter' die deuren opent en contact weet te leggen. 

Mas Research

Wim Agsteribbe

Laurence is een van de meest gedreven verkopers die ik in mijn lange loopbaan gehad heb. Dankzij haar gave om zeer goed naar de prospect of klant te luisteren, en de "rapport" die ze snel kan realiseren, slaagt ze erin uitstekende resultaten te halen en loyale klanten aan zich te binden. Ze heeft veel gevoel voor humor, is extravert en heel sociaal.

High5.coach